Club Atlètic Montblanc

Montblanc celebrarà diumenge la primera Cursa de la Dona amb una gran participació

En pocs dies es van omplir les 200 inscripcions i l'organització ha hagut d'ampliar les places

Montblanc celebrarà aquest proper diumenge la primera edició de la Cursa de la Dona, organitzada pel Club Atlètic, l’associació de dones Adomont i la Lliga Contra el Càncer. La cursa ha tingut una gran acollida i en pocs dies es va arribar als 200 participants, el límit que s’havia marcat l’organització. Però degut a l’allau de peticions per poder participar, es va decidir ampliar el número d’inscripcions.

Fins el 17 de novembre es podrà inscriure a la cursa de la dona de Montblanc al preu de 5 euros. Aquestes noves inscripcions donen dret a tots els serveis de la cursa excepte la bossa del corredor que és pels 200 primers inscrits. Aquestes noves inscripcions es poden fer al web del Club Atlètic de Montblanc o presencialment al Museu Arxiu de Montblanc.

L’objectiu de la Cursa de la Dona és el de promoure i potenciar la pràctica esportiva entre les dones, conscienciar sobre la importància de la pràctica esportiva per a la salut i destinar els beneficis a la lluita contra el càncer. A la vegada es vol conscienciar sobre la importància de fer esport per portar una vida saludable.

La cursa té una distància de 5km i es pot fer caminant o corrent, i està oberta a homes i dones de totes les edats. El que es vol és la màxima participació per conscienciar i recaptar diners per la lluita contra el càncer.

El dia abans de la cursa, el dia 19 de novembre, es faran xerrades relacionades amb el món de l’esport, la dona i la lluita contra el càncer a través de l’esport. La xerrada tindrà lloc a 2/4 de 7 de la tarda a la sala de les Corts Catalanes del Claustre de Sant Francesc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp