Atlètic Montblanc

Montblanc consolida la Sant Silvestre amb 350 corredors

Bernat Ollé del Club Atlètic Montblanc, va ser el guanyador en categoria masculina, i Roser Espelt del A.E. Blancafort va quedar primera en la femenina

La dotzena edició de la Sant Silvestre Montblanquina va comptar amb una gran participació i va tornar a demostrar les ganes de fer esport i solidaritat dels seus participants, ja que la Sant Silvestre Montblanquina sempre ha anat lligada a la Marató de TV3 des dels seus inicis.

Amb les inscripcions de la Sant Silvestre Montblanquina popular ja tancades de feia dos dies, aquest dilluns, 31 de gener, a les 5 de la tarda es donava lloc a la sortida de la Sant Silvestre petita, on un centenar de nens i nenes corrien uns 500 metres. Tots els nens i nenes inscrits rebien una medalla a l’arribada i la bossa del corredor. La cursa dels petits tenia un recorregut pel carrer fins els 4 cantons i tornada a Sant Francesc. Durant el recorregut, el nombrós públic que presenciava les curses va animar en tot moment els nens i nenes, a més de la música de la xaranga Bandsonat de Reus.

Un cop acabada la cursa petita, tenia lloc la Sant Silvestre popular, on ja s’havia arribat al límit d’inscrits que era de 250, a més dels corredors que van córrer sense dorsal. Tots els participants van fer el recorregut de 3,5 Km que consistia en fer dos tombs per un circuit pels carrers cèntrics de Montblanc, on de nou no va faltar l’animació gràcies a la gran quantitat de públic assistent i a la xaranga Bandsonats de Reus.

Pel que fa als guanyadors, la 12a Sant Silvestre Montblanquina va ser guanyada per segon any consecutiu per l’atleta del Club Atlètic Montblanc, Bernat Ollé, que s’imposava en la cursa de 3,5 Km. En segon lloc, quedava també l’atleta del Club Atlètic Montblanc, Ramon Requesens i en tercer lloc l’atleta del Corredors Valls, Marc Toda. En categoria femenina la Sant Silvestre Montblanquina va ser guanyada per l’atleta de l’A.E. Blancafort Rosa Espelt, seguida de Sara Martínez del Conca Senglars i Carla Delgado de l’Atmósfera Trail

Al final tots els atletes van rebre la bossa del corredor i coca i xocolata, mentre la txaranga Bandsonats posava la música dins de l’església de Sant Francesc. Un cop lliurat els premis, es va fer el sorteig de diferents productes dels patrocinadors de la Sant Silvestre Montblanquina

En uns dies, des del Club Atlètic Montblanc, organitzador de la prova, es donarà a conèixer els beneficis de la prova que es destinaran a la Marató de TV3 de 2018, que aquest any anava destinada a la lluita contra el càncer.

D’altra banda, fins el 20 de gener es poden penjar fotos del photocall de la Sant Silvestre Montblanquina al Facebook del Club Atlètic Montblanc. Entre totes les fotos penjades es sortejarà dos vals de 50 euros per comprar a establiments de Montblanc, gràcies a la col·laboració de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc i de l’òptica i Audiometria Robusté.