Club Atlètic Montblanc

Montblanc corre la tercera edició de la Cursa de la Dona

Un total de 400 persones van participar diumenge de l'esdeveniment, enguany centrat en la inserció social de menors i joves en risc d'exclusió

Un total de 400 corredors, la majoria dones, van participar aquest passat diumenge a la tercera edició de la Cursa de la Dona, organitzada pel Club Atlètic Montblanc, sent un dels primers actes que se celebren a la comarca en el marc del Dia Contra la Violència Masclista, que es commemora el 25 de novembre. La cursa, de caràcter solidari, destina enguany la seva recaptació a la inserció social de menors i joves en risc d’exclusió social i, per això, l’aportació es farà a l’associació Superacció.

En aquesta edició, l’organització va deixar inscriure fins a les 400 persones. Aixñi, la cursa ha registrat 50 participants més que l’any anterior. Les corredores van completar la cursa de 5 quilòmetres passant pels carrers del casc antic de Montblanc. Les més ràpides del circuit van ser Roser Espelt amb 23 minuts i 30 segons, seguida de Sara Martinez amb 24 minuts i 35 segons i la tercera posició ha estat per Marta Ramos amb 25 minuts i 30 segons.

La cursa va comptar amb la col·laboració d’Adomont i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones de la Conca de Barberà.