J. Ardila

Montblanc demana la dimissió de Fernández Díaz per l’escàndol de les escoltes

Tots els grups van votar a favor de la moció que demana un Estat lliure de corrupció

L’Ajuntament de Montblanc va aprovar aquest dimecres per unanimitat una moció, presentada per tots els grups polítics, contra la corrupció d’Estat. La moció es va presentar arran l’escàndol de les escoltes telefòniques, on s’hi va veure implicat el ministre d’Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, i el ja exdirector de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel de Alfonso. Hi van votar a favor tots els grups municipals: ACM, CUP, CDC i FIC.

L’alcalde, Josep Andreu, va ser l’encarregat de llegir la moció, que demana la dimissió dels dos implicats i exigeix la dimissió del Ministre de l’Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, i dóna suport a la destitució del director de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel de Alfonso, perquè haurien pogut fer un ús indegut del seu càrrec en intentar perseguir i reprimir ideològicament a polítics independentistes.

També es manifesta el suport a les accions que tant el Parlament de Catalunya com el Govern de la Generalitat puguin portar a terme per esclarir els fets i demanar responsabilitats a les persones implicades. Finalment, es dóna suport a totes les manifestacions de la societat civil que defensin un país lliure de corrupció d’Estat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp