Montblanc es bolca amb Ucraïna

Protecció Civil ha desbordat totes les previsions i ja ha enviat material

Montblanc s’està bolcant amb Ucraïna. Des de que es va fer la crida per enviar material al front de guerra, la previsions s’han desbordat. Protecció Civil de Montblanc està coordinant tota la logística, en col·laboració amb la Coordinadora de Protecció Civil de Catalunya i el consolat d’Ucraïna.

Tot el material es porta a una nau industrial que s’ha llogat a tocar de Barcelona, i de fet Montblanc ha estat dels primers municipis en portar material. Ja s’han portat dos remolcs plens de material, i aquest dissabte en sortiran quatre més plens. Protecció Civil porta treballant tota la setmana classificant tot el material que ha arribat, sobretot roba d’abric, menjar i material mèdic.

La crida es va fer dilluns des de l’Ajuntament de Montblanc amb la complicitat de la comunitat ucrainesa del municipi, i els ciutadans i ciutadanes s’hi han bolcat. No només de Montblanc, també d’altres municipis de la Conca de Barberà, que han fet donacions a Protecció Civil.

L’entitat espera continuar recollint durant la setmana vinent, i després ho faran segons les necessitats del consolat d’Ucraïna. Protecció Civil ha agraït la solidaritat dels montblanquins i montblanquines. També s’ha fet recollida a l’Ajuntament de Montblanc i al Consell Comarcal de la Conca.

Ricard Cos, president de Protecció Civil de Montblanc
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp