J.Ardila

Montblanc es posa la gorra contra el càncer infantil

Durant tot el diumenge es van fer activitats solidàries i es van recaptar més de 9.000 euros venent 1000 gorres

Montblanc es va omplir de solidaritat aquest diumenge amb la celebració del ‘Posa’t la gorra’. Centenars de montblanquins i montblanquines, així com entitats i associacions, van lluïr la gorra aquest diumenge que simbolitza la lluita contra el càncer infantil.

La jornada, organitzada pel montblanquí Sergi Estadella, va recaptar fons per l’associació AFANOC i la Casa dels Xuklis, una entitat que dóna suport a les famílies que tenen nens i nenes amb aquesta malaltia.

El dia d’activitats va començar ben d’hora al matí, amb la trobada motera que organtizada l’associació LLamps i Trons, i que també va recaptar fons per l’AFANOC. També es van sumar a la jornada la Fira de la Ganga, amb el botiguers equipats amb la gorra i el concert vermut de la Festa Major, així com la bicicletada popular.

Els actes solidaris, però, arrencaven a la tarda, amb la celebració de l’espectacle ‘Sant Jordi, la Princesa, la rosa i el drac’ al claustre de Sant Francesc, a càrrec de Factoria Bram. A les 6 van tenir lloc els parlaments, i la ballada de la Cucafera i dels Gegants Els Veguers de Montblanc. També es va fer una festa holly, actuacions de bollywood, una masterclass de zumba i música en directe. En total es van vendre més de 500 gorres durant tota la jornada solidària.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp