Oficina de Turisme de Montblanc

Montblanc estrena nova Oficina de Turisme després de disset anys

Les noves instal·lacions estan situades a l'antic celler modernista de Cèsar Martinell

La nova Oficina de Turisme de Montblanc ja ha estrenat ubicació. Aquest cap de setmana l’atenció als turistes ja s’ha fet a les noves instal·lacions, situades en un edifici de nova construcció a tocar de l’antic Sindicat de Vinyaters, un edifici modernista obra de Cèsar Martinell.

Després de disset anys, l’àrea de Turisme ha pogut estrenar unes instal·lacions pensades exclusivament per atendre els turistes, abandonant així l’oficina de l’antiga església de Sant Francesc que ha fet aquest servei durant els darrers anys, des del 2000. La inauguració es va fer el passat divendres 30 de juny i va comptar amb desenes de montblanquins i montblanquines que no es van voler perdre l’estrena, així com de diverses autoritats, entre ells el director general de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono. També hi va participar l’alcalde, Josep Andreu; el president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Francesc Benet; i la regidora de turisme, Ariadna Ferrer, a més d’altres regidors i ex alcaldes de Montblanc. Durant l’acte també es van entregar els carnets als nous guies de Montblanc que han superat amb èxit el curs de guies.

La nova Oficina de Turisme compta amb una àmplia sala per rebre als turistes, equipada amb una gran pantalla interactiva on els visitants podran consultar la pàgina web, així com vídeos promocionals de Montblanc. També compta amb un ampli taulell d’atenció al turista, un back office de treball i una zona d’exposicions, que aquest mes s’ha estrenat amb una col·lecció cedida pel Museu Comarcal de la Conca de Barberà. L’oficina comunica directament amb l’agrobotiga que es va instal·lar ja fa uns mesos a l’antic celler modernista. Les obres de la nova oficina es van poder dur a terme gràcies a la subvenció de la Generalitat de Catalunya, atorgada a través del Fons per al Foment del Turisme. Tot plegat forma part d’un projecte encara més gran, que inclou les instal·lacions de l’antic celler, on l’Ajuntament estudia poder-hi fer altres activitats. També destaca el viver de vins escumosos, situada a l’antiga cava i el molí d’oli, que s’ha instal·lat recentment.

Amb l’estrena de la nova oficina també s’ha estrenat nova imatge de la marca turística Montblanc Medieval. S’ha redissenyat el logotip, que ja es pot veure a les noves instal·lacions, i també als nous cartells instal·lats a les entrades de Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp