Ràdio Montblanc

Montblanc estrena un canal de pregons a l’aplicació eBando

L'aplicació completa el ventall de canals d'informació amb la ciutadania del consistori montblanquí

L’Ajuntament de Montblanc ha estrenat un nou canal d’informació directe amb la ciutadania. Es tracta d’un sistema de pregons que es difondran a través del canal eBando, l’aplicació mòbil estrella per difondre informació municipal i que ja utilitzen molts Ajuntaments d’arreu del país, també de la Conca de Barberà.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Montblanc disposarà d’un nou canal de comunicació amb la ciutadania, que se suma als ja existents, com ara la pàgina web de l’Ajuntament, Ràdio Montblanc o els perfils a Facebook i Twitter del consistori montblanquí.

L’eBando és una aplicació molt senzilla i fàcil d’utilitzar, que farà que la informació arribi també a un públic poc habituat a la xarxes socials però que disposen d’un smartphone. L’aplicació permet enviar tots tipus d’informació que els ciutadans reben directament al seu mòbil si estan subscrits al canal de l’Ajuntament de Montblanc. A través de l’aplicació es podrà informar sobre actuacions que faci l’Ajuntament i que afectin al dia a dia de la vila, així com informació d’activitats, notícies o l’ordre del dia dels plenaris municipals. Aquells que vulgueu enviar informació dels vostres actes i activitats ho podeu fer enviant un correu a ebando@montblanc.cat.

La subscripció al canal és totalment gratuïta. Els usuaris rebran una notificació al seu mòbil sempre que l’Ajuntament de Montblanc publiqui alguna informació d’interès. Per qualsevol dubte relacionat amb la descàrrega, instal·lació i funcionament de l’aplicació, us podeu adreçar al CTIC Montblanc Digital, al carrer Poblet i Teixidó número 10, segon pis (Casal d’Entitats) o al telèfon 977 92 69 10.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp