Radio Montblanc

Montblanc instal·la càmeres per controlar l’accés amb vehicle al centre històric

Aquest dijous s'ha convocat una reunió per a veïns i comerciant del nucli antic

L’Ajuntament de Montblanc posarà en marxa, aquest proper mes de novembre, un nou sistema de control de trànsit al centre històric. Es farà amb càmeres als punts on fins ara hi havia pilones.

Es tracta dels accessos al centre històric des del carrer Major, Riber i plaça Major. Es posarà en marxa a partir del proper 15 de novembre. Amb l’objectiu d’explicar-ne tots els detalls, l’Ajuntament ha convocat una reunió aquest dijous al vespre dirigida als veïns i comerciants del centre històric. Es farà a les 20:30h al centre cultural Sant Jordi.

En una nota de premsa, l’Ajuntament assegura que “l’objectiu d’aquesta mesura és realitzar l’accés regulat al nucli antic per una bona convivència entre vehicles, persones, veïns, comerciants, ciutadans i turistes. Aquest nou sistema és el més utilitzat a la majoria de municipis amb un nucli actiu i dinàmic, com és el cas de Montblanc”.

Encara s’han d’explicar tots els detalls, però el consistori assegura que “les càmeres faran una lectura de les matrícules i això permet una identificació del vehicle per tal de comprovar si el seu pas al nucli històric està permès, en funció de l’horari i dels permisos adquirits”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp