Cedida

Montblanc ja no tindrà toc de queda a partir d’aquest divendres

El Govern de la Generalitat fa decaure la mesura que ara era vigent a dinou municipis de Catalunya

El Govern de la Generalitat ha anunciat que no prorrogarà el toc de queda nocturn a partir d’aquest divendres, 27 d’agost. Després que el TSJC hagi tombat la mesura en dues ocasions, la Generalitat ha anunciat avui que el toc de queda, que aquest divendres a la matinada acaba a 19 municipis de Catalunya, decau com a mesura per frenar el Covid-19 a Catalunya.

Així, Montblanc, i els altres divuits municipis on estava vigent la mesura, no tindran confinament nocturn a partir d’aquest divendres a la matinada.

El Procicat si que ha prorrogat altres mesures. Per exemple, se segueixen limitant les reunions o trobades familiars i de caràcter social, tant en l’àmbit públic com en el privat, a un màxim de 10 persones, llevat que es tracti de convivents. Es manté el 70% de l’aforament a l’assistència a actes i cerimònies civils o religiosos, inclosos casaments, culte i cerimònies fúnebres.

Aquestes mesures es prorrogaran un cop les hagi aprovat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i tindran una vigència de set dies. El Govern traslladarà la sol·licitud demà al TSJC i entraran en vigor aquest divendres 27 d’agost.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp