J.Ardila

Montblanc mostra el seu rebuig a l’actuació policial contra el referèndum

Unes 500 persones es van manifestar aquest dimecres al vespre a la plaça Major de la vila

Centenars de persones van sortir al carrer a Montblanc aquest dimecres en vespre en defensa de la democràcia i de les institucions catalanes, i en contra de l’actuació policial d’aquest dimecres a diversos departaments de la Generalitat de Catalunya. A Montblanc el punt de trobada va ser, novament, la plaça Major, i va acollir unes 500 persones. És la concentració més multitudinària de les darreres que s’han fet a Montblanc amb motiu del procés independentista.

Els partits sobiranistes i l’Assemblea Nacional Catalana han llegit un manifest conjunt en defensa de les institucions catalanes. Entre els absents, l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, que des de primera hora de la tarda és a Barcelona a la concentració convocada davant del Departament d’Economia.

En acabar, i en una imatge poc habitual, els centenars de concentrats a la plaça Major han marxat amb cartells sota el braç per poder empaperar Montblanc, en l’acte organitzat per aquest vespre per l’ANC. Els representats polítics han estats els primers en penjar cartells a la plaça Major a favor del Sí al referèndum del proper 1 d’octubre.

Les concentracions s’han repetit a diversos municipis de la Conca de Barberà.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp