Ràdio Montblanc

Montblanc podrà començar a utilitzar la piscina coberta del càmping el 15 de setembre

L'Ajuntament i l'empresa han arribat a un acord per utilitzar la piscina coberta durant l'hivern

Montblanc podrà començar a utilitzar la piscina coberta del càmping a partir del 15 de setembre. L’empresa i el consistori montblanquí han arribat a un acord per tal d’utilitzar les instal·lacions de setembre a juny, que és quan la piscina municipal està tancada.

Al novembre, quan el càmping tanqui per preparar la nova temporada, s’habilitarà un accés des de la carretera directe a la piscina, i també estaran ja acabades les obres dels vestidors, que encara s’han de construir, així com la climatització de tot l’espai. També es construirà un pàrquing just al davant.

D’aquesta manera, l’Ajuntament donarà resposta a la demanda d’una piscina climatitzada a Montblanc, que també podran utilitzar veïns de la Conca. Preveuen que aquest sigui un any de prova, i esperen que la gent hi participi.

L’alcalde, Josep Andreu, confia que “aquest sigui un model d’èxit, a cops no valorem el que tenim a casa, i al càmping hi tenim unes bones instal·lacions de les quals podrà gaudir tothom”. El president del Consell Comarcal de la Conca, Francesc Benet, ha destacat que “és una instal·lació molt esperada pels ciutadans, i estem satisfets que sigui un projecte comarcal i que Montblanc faci de capital de la comarca”. Benet també ha volgut animar a tots els ciutadans a “participar del projecte i de les activitats”.

Càmping i Ajuntament estan ara ultimant detalls com els horaris d’obertura i de les activitats, ja que hi haurà alguns mesos en que conviuran els campistes amb els usuaris de la piscina. També, de setembre a novembre, al càmping obrirà a tots els ciutadans el seu parc aquàtic, que disposa de cinc tobogans. Les obres han anat a càrrec del càmping. El director del càmping, Wallid Hanini, ha destacat que “fins al 5 de novembre tindrem tot el parc aquàtic obert, i la gent el podrà utilitzar, i després posarem en marxa la piscina climatitzada”. Afegeix que “serà també una prova per nosaltres ja que mai fins ara hem climatitzat un espai tant gran”.

L’àrea d’esports de l’Ajuntament està treballant en una programació d’activitats dirigides, per poder realitzar a la piscina durant l’hivern. Esperen poder-la presentar properament i posar-les en marxa de cara al mes d’octubre. També preveuen arribar a acords amb les escoles perquè puguin fer cursos de natació en horari escolar.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp