Josep Ardila

Montblanc reconeix els mèrits dels clubs i esportistes de la vila

Aquest dimecres es van fer entrega de diversos reconeixements esportius

Montblanc va celebrar, aquest dimecres, un acte de reconeixements dels mèrits esportius d’equips, clubs i esportistes de la vila durant la temporada 2015-2016. La sala de plens de l’Ajuntament es va omplir de gom a gom per participar d’aquest acte, que ja s’ha convertit en tot un clàssic en acabar la temporada esportiva.

Enguany, l’Ajuntament va voler reconèixer diversos clubs i esportistes. En la categoria d’equips, es va reconèixer al Club Patí Montblanc, concretament als alumnes que van aconseguir podi al segon trobeu de l’A.E. Montblanc i als que han passat les proves de nivell C de la temporada 2015-2016. També es va reconèixer l’equip benjamí de futbol sala de l’A.E. Montblanc per convertir-se en campions de la lliga de l’Alt Camp i la Conca de Barberà i tercers classificats a les finals territorials.

En la categoria d’esportistes, el consistori va fer tres reconeixements. D’una banda, a Anna Llort per la seva trajectòria de prop de 20 anys com a jugadora del Club Futbol Sala de Montblanc. També es va reconèixer la trajectòria de 20 anys de Javi Castaño com a jugador de la secció de bàsquet, però també com a entrenador diverses temporades i membre de la junta de l’entitat. Finalment, també es va reconèixer la trajectòria d’Orland Pomares com a president del Club Tennis Montblanc.

El regidor d’esports, Jordi Albalat, va encoratjar als més petits a seguir practicant l’esport i superant fites, mentre que el primer tinent d’alcalde, Francesc Benet, va destacar l’aposta de l’Ajuntament per l’esport i per les seves instal·lacions, i va recordar que aquest any es faran obres de millor al pavelló del Casal Montblanquí.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp