Joan López

Montblanc reconeix els mèrits dels clubs i esportistes de la vila

La sala de plens es va omplir de gom a gom aquest dimecres al vespre

Montblanc va celebrar ahir un acte de reconeixement dels mèrits esportius a equips, clubs i esportistes de la vila durant la temporada 2014-2015. La sala de plens de l’Ajuntament es va omplir de gom a gom per participar d’aquest reconeixement, que ja s’ha convertit en tota una tradició, i on es va destacar la trajectòria d’alguns esportistes o els èxits aconseguits per diversos clubs i equips.

El d’aquest dimecres va ser el darrer acte de Joan Mogas com a regidor d’esports de l’Ajuntament de Montblanc la darrera legislatura, i tanca també una etapa de 12 anys com a regidor del consistori.

Mogas va voler agrair l’esforç que fan les famílies i la feina de les juntes de les entitats esportives. L’alcalde, Josep Andreu, també va voler agrair la tasca de Mogas destacant que durant aquests anys l’Ajuntament ha fet una gran inversió econòmica en matèria esportiva, dignificant tota la zona d’esports de Montblanc.

Els reconeixements
Durant l’acte es van entregar plaques commemoratives a diversos clubs i esportistes que han destacat durant aquesta temporada. El Club Patí Montblanc va rebre un reconeixement per assolir el podi al primer trofeu intern de l’Associació Esportiva Montblanc. Alba Martínez, Anna Martínez, Lara Balcells i Núria Foguet van rebre una de les plaques com a equip cadet femení del Tennis Montblanc per l’ascens a la categoria d’or del tennis femení català.

Pel que fa al bàsquet, l’equip Sènior Masculí també va rebre un reconeixement per haver aconseguit ser sotscampions territorials i l’ascens a tercera catalana. Enric Palau va rebre el premi a la trajectòria esportiva en matèria de pesca pels bons resultats, on destaquen el tercer lloc als campionats de Catalunya i el novè lloc als d’Espanya.

La secció d’hoquei de l’AE Montblanc va rebre un reconeixement per l’equip prebenjamí iniciació per la seva bona temporada, i la secció de futbol sala a l’equip aleví per haver acabat sotscampions de la lliga intercomarcal i quarts classificats al campionat provincial. L’equip prebenjamí del Club Futbol Montblanc també hi va ser present per la seva bona temporada quedant segons a la lliga.

Finalment, es va entregar la placa a Gerard Combalia, del Club Atlètic Montblanc, per la seva trajectòria esportiva i pel bon resultat a la Marató de Nova York, on de 50.000 participants va quedar el 191, el primer català i el tercer espanyol. I les fèmines de l’Associació Esportiva Montblanc de futbol sala que van rebre també un reconeixement per haver-se proclamat campiones de la copa primavera de Tarragona i també subcampiones de lliga.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp