Cedida

Montblanc s’adhereix un any més al Gran Recapte d’aliments

La campanya es realitzarà aquest divendres i dissabte, 30 de novembre i 1 de desembre, amb tres punts de recollida a la Vila Ducal: plaça Sant Miquel, Caprabo i Mercadona

El Banc dels Aliments és a les portes d’encetar la 10a edició del Gran Recapte d’Aliments. Una campanya que s’encetarà aquest divendres, 230 de novembre, i s’allargarà fins dissabte, 1 de desembre.

A la província de Tarragona, es preveu que hi hagi un total de 4.500 voluntaris distribuïts en més de 350 mercats i supermercats per recollir els aliments que aporti la ciutadania.

Montblanc també s’hi suma a través de Càritas parroquial Montblanc. Concretament, a la Vila Ducal hi haurà tres punts de recollida d’aliments. Aquests seran la plaça Sant Miquel i els supermercats Caprabo i Mercadona. Així que tothom que vulgui contribuir en aquesta campanya solidària haurà de portar aliments en aquests tres punts entre aquest divendres i dissabte.

Pel que fa als aliments més adients per col·laborar, aquests són oli, llet i conserves de verdura i peix.

Durant la passada campanya, a les comarques de Tarragona, el Banc dels Aliments va repartir 2.750.000 quilos a més de 25.300 beneficiaris. Un total de 109 quilos per persona i any.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp