Núria Griso

Montblanc surt al carrer en contra dels presos polítics

Aquest diumenge molts conquencs van participar als talls de carretera efectuats a Tarragona

Montblanc ha tornat a sortir al carrers aquest cap de setmana, en defensa de les llibertats i en contra dels presos polítics. Divendres passat centenars de persones van omplir la plaça Major, després de conèixer que el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena tornava a enviar a presó a Jordi Turull, Josep Rull, Raül Romeva, Dolors Bassa i Carme Forcadell.

La protesta va tenir lloc a les 8 del vespre a les portes de l’Ajuntament de Montblanc, amb la participació de diversos partits polítics, així com de membres de l’ANC de Montblanc. Unes mobilitzacions que es van succeir a tot el territori. Va ser especialment multitudinària la concentració de divendres a Tarragona, que va aplegar a més de 4.000 persones, que van clamar una vegada més en contra dels empresonaments.

Aquest diumenge, d’altra banda, després de conèixer la detenció a Alemanya del president Carles Puigdemont, centenars de persones van tornar a sortir al carrer. A Montblanc es va fer una nova concentració de les 8 del vespre a les portes de l’Ajuntament. Molta gent de la Conca, però, va participar a les mobilitzacions convocades a Tarragona, on es va tallar l’A-7, l’A-27 i també l’AP-7.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp