Ràdio Montblanc

Montblanc tanca els actes de Nadal amb una espectacular rebuda als Reis d’Orient

Els nens i nenes van rebre als Reis en una cavalcada molt lluïda

Montblanc va tancar, el passat divendres 5 de gener, els actes de Nadal amb una espectacular cavalcada dels Reis d’Orient, que enguany va presentar diverses novetats. Una de les més destacades van ser les 90 vestits que van estrenar els Patges Reials. Tot plegat ha servit per completar la renovació total de la cavalcada, que en els darrers tres anys ha estrenat recorregut, nous vehicles per les carrosses dels Reis i també nous vestits.

La cavalcada va sortir puntual a les 6 de la tarda de l’avinguda Doctor Folch, amb focs artificials de fons. Durant el recorregut, els tres Reis i els seus patges van repartir caramels als nens i nenes, i aquests van il·luminar el camí dels Reis amb les barres de llum que els havia repartit el Patge Carter.

Un cop arribats a l’Ajuntament, els tres Reis van ser rebuts amb un espectacle de llum i so. Els edificis de la plaça Major s’anaven il·luminant de diversos colors segons el Rei que entrava a la plaça. Un cop al balcó de la Casa de la Vila, els Reis es van dirigir als més petits, i l’alcalde els va entregar les claus de la vila per poder repartir tots els regals.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp