Oficina de Turisme

Montblanc tanca les visites turístiques d’estiu amb èxit de públic

Més de 2.300 persones han passat pel pas de ronda i les torres de la muralla els mesos de juliol i agost

Montblanc ha tancat les visites turístiques d’estiu amb un gran èxit de públic. L’Oficina de Turisme ha fet balanç publicant unes xifres que consoliden l’aposta turística estiuenca. Per segon any, els matins dels dies feiners de juliol i agost s’ha donat la possibilitat de visitar el pas de ronda i les torres de la muralla de Montblanc, una experiència sense guia, al ritme de l’usuari, que han realitzat 1.614 persones.

Els dimecres a la tarda, com en anys anteriors, s’ha proposat una visita guiada en francès. Un recorregut per la muralla que es podia combinar amb la participació al Dimecres Tapa. N’han gaudit 110 persones, una xifra que s’incrementa d’any en any.

També han tingut molta acceptació les visites guiades nocturnes dels divendres que han realitzat 150 persones. El bon funcionament d’aquesta proposta ha fet que l’Oficina de Turisme l’ofereixi també durant tot l’any els divendres i dissabtes però amb reserva prèvia. Cal recordar que la visita acaba en un establiment de la vila on es fa una degustació.

A partir del mes de setembre se seguiran oferint les visites de cap de setmana, que es fan tot l’any: enogastronòmica, monumental i muralla. A llarg d’aquests dos mesos no s’han deixat de fer i n’han gaudit prop de 300 persones. Ben aviat, amb l’arrencada del curs escolar, es reactivaran les visites de grups, tant les adreçades als estudiants com als adults.

A falta de tancar les xifres de la temporada a final de setembre, la valoració de l’activitat de l’Oficina de Turisme de Montblanc d’aquest estiu es pot considerar positiva, tot i el factor climàtic. Hi ha hagut pocs dies ennuvolats i ha fet molta calor, elements que acostumen a fer reduir el nombre de visitants d’entre els que estan allotjats al litoral.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp