Ràdio Montblanc

Montblanc tindrà toc de queda a partir d’aquest proper divendres

El Govern ho ha decretat aquest dimarts, a l'espera de la resolució del TSJC

Montblanc tindrà toc deh queda nocturn a partir d’aquest proper divendres. Així ho ha decretat aquest dimarts el Govern de la Generalitat després de la reunió del consell executiu. Montblanc, doncs, entra dins dels 148 municipis que queden afectats aquesta setmana pel toc de queda, que ara haurà de validar el TSJC.

La nova resolució modifica els criteris de restricció a la mobilitat nocturna. El text estableix que l’afectació que fixa si un poble o ciutat està dins de la llista de municipis afectats sigui d’una incidència acumulada en els darrers set dies superior a 125 casos per cada 100.000 habitants, en poblacions de més de 5.000 habitants, en compte dels 250 actuals.

Aquestes mesures es prorrogaran un cop les hagi aprovat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i tindran una vigència de set dies. El Govern traslladarà la sol·licitud demà al TSJC i entraran en vigor aquest divendres 20 d’agost.

Montblanc ha entrat al llistat de municipis amb toc de queda en superar els 125 casos per cada 100.000 habitants. Ara mateix l’índex a Montblanc és de 275.

Amb el toc de queda, a Montblanc no es podrà sortir de casa entre la 1 i les 6 de la matinada fins al proper 27 d’agost. Serà llavors quan el Govern decidirà novament quins municipis entren o surten del toc de queda.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp