Jordina Moix

Montblanc torna a les aules amb menys restriccions

El curs arrenca amb les mesures per la pandèmia més relaxades

El curs escolar 2021-2022 ha arrencat aquest matí a Montblanc amb menys restriccions que el curs passat. Els alumnes de primària i secundària encara han de portar mascareta però ja no caldrà prendre la temperatura a l’entrar al centre.

A l’escola Les Muralles, prop de 500 alumnes arrenquen curs. Enguany s’ha recuperat l’acte de benvinguda, on el alumnes han conegut tot l’equip docent. A les Muralles s’han recuperat espais com la biblioteca o el gimnàs que el curst passat es van convertir en aules. També s’han reorganitzat els patis, on ara podran sortir barrejats alumnes d’un mateix nivell.

La seva directora, Mari Vallès, ha explicat que “arrenquem un curs molt semblant al d’abans de la pandèmia”. Destaca, per exemple, que s’han recuperat els mestres especialistes que aniran rodant pels diversos nivells. L’any passat, per evitar al màxim el canvi de mestre, cada grup tenia un únic referent docent.

A l’exterior, s’ha mantingut l’espai de l’Avinguda Doctor Folch, davant de l’escola, on pares i mares esperen l’entrada dels seus fills a l’escola.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp