Ràdio Montblanc

Mor Damià Gallego, històric col·laborador de Ràdio Montblanc

El programa 'Cançons d'ahir', que feia cada dimarts, portava en antena més de 20 anys

Aquest dijous ha mort, a l’edat de 71 anys, Damià Gallego, històric col·laborador de Ràdio Montblanc. De fet, feia més de trenta-cinc anys que Gallego estava vinculat a l’emissora, fent programes de tot tipus. 

El darrer programa, un dels més veterans de la graella, era el ‘Cançons d’ahir’, que s’emetia cada dimarts de 7 a 9 del vespre i que congregava, cada setmana, centenars d’oients que també podien fer les seves peticions musicals. El programa feia un repàs setmanal per les cançons d’abans, d’ara i de sempre des de feia més de vint anys. També havia format part de la junta directiva de La Veu Jove de la Conca, que anteriorment gestionava l’emissora. Era un enamorat de la ràdio i de la música, sobretot dels clàssics dels anys 60, 70 i 80. També era un expert arreglant aparells de la ràdio i durant molt de temps s’havia encarregat del manteniment de l’emissora. 

Gallego ha mort després de patir una malaltia, que l’havia apartit dels micròfons des de feia pràcticament un any. El funeral tindrà lloc aquest dissabte a 2/4 d’1 del migdia a l’església de Santa Maria, mentre que la família serà al tanatori de Montblanc aquest divendres a partir de les 12 del migdia. 

Ràdio Montblanc vol expressar el seu còndol a la família i als amics del nostre estimat col·laborador Damià Gallego. Que descansi en pau, i que la ràdio i la música l’acompanyi sempre.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp