Ràdio Montblanc

«No volem entrar a les institucions perquè sí, ho fem per refundar-les»

La CUP de Montblanc ha celebrat el seu acte final de campanya a Santa Magdalena aquest divendres

La CUP ha triat l’antic hospital de Santa Magdalena per celebrar el seu acte de final de campanya. El partit ha reivindicat la feina feta durant aquests quatre anys i ha assegurat que «som l’alternativa real».

La cap de llista, Laura Aluja, ha tancat l’acte amb discurs crític amb l’actual govern d’unitat i la política que ha adoptat el consistori d’aquesta legislatura. «Som l’alternativa real, i això els fa molta por», ha destacat, afegint que «saben que no donem xecs en blanc, no som manipulables i no se’ns enganya amb promeses ni ens empassem mentides jugant amb llocs de treball».

Aluja ha continuat dient que «tenim un projecte engrescador i aquests quatre anys hem estat l’única oposició real des de fora de l’Ajuntament. Hi ha alternativa a vendre fum, als grans macroprojectes, a les mentides de Cimalsa i al govern d’unitat». La cap de llista de la CUP també ha afegit que «no volem entrar a les institucions perquè sí, ho volem fer per refundar-les». Ha tornat a reivindicar la transparència i la participació ciutadana i ha assegurat que «Montblanc és un gran poble, però també té pobres, atur i exclusió, i hem de treballar per acabar amb això». Ha acabat dient que «la CUP és l’única candidatura d’esquerres que es presenta a aquestes eleccions, conseqüència d’un govern d’unitat que s’ha menjat l’oposició d’esquerres».

L’acte final de campanya ha començat amb una actuació del músic Anton Duch, que també forma part de la candidatura. També hi ha intervingut Joana Peñaranda, de l’ANC de Montblanc, que ha destacat que «només hi ha un canvi real, el que garanteixi la igualtat i els drets de les persones». Per la seva banda, l’activitat cultural Jordi Martorell ha fet un discurs crític amb la societat actual. També hi ha participat l’alcaldessa de Senan, Núria Albà, que ha explicat l’experiència en la gestió del seu municipi amb els consells oberts i la participació ciutadana. Albà també ha assegurat que «Montblanc ha d’estar content i agraït que vulgueu dedicar hores pel vostre poble».

L’acte s’ha acabat amb una performance on els integrants de la candidatura han format la paraula VOTA’T amb lletres escrites a palets de fusta.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp