Cedida

Nova guia d’enoturisme a la Conca de Barberà

Lluís Tolosa i Nico Planell en són els autors

La Conca de Barberà ja té la seva guia d’enoturisme. Lluís Tolosa, sociòleg i Nico Planell, tècnic d’enoturisme, han sigut els encarregats de donar-li vida.

La guia en proposa una serie de cellers, vins i caves del territori per conèixer i degustar, així també com restaurants i allotjaments que aposten per l’enoturisme i també diferents visites relacionades amb el vi.

Els autors han escollit la Conca de Barberà perquè creuen que ‘és un territori amb molt potencial i al qual tenim molta estima i que no es coneix massa, i ara s’està obrint pas en el món enoturístic’ assegurava Nico Planell.

Planell assegura que és una guia ‘no massa gran, clara i amb propostes concretes que poden agradar molt i de moment, la rebuda ha sigut molt bona’.

Lluís Tolosa no és la primera guia que edita, a les seves esquenes i té la guia d’Enoturisme de Catalunya, així com les de l’Empordà, Pla de Bages, Alella i Penedès.

Ricard Sebastià, president de la DO Conca de Barberà, ens explica que ‘va ser Josep Andreu, alcalde de Montblanc, qui donava el tret de sortida a aquesta guia proposant-los fer-la’.

Des de la DO Conca de Barberà creuen ‘que és una oportunitat per donar a conèixer la riquesa enoturística de la comarca i també fer una crida a la gent a que provi els nostres vins’.

L’edició ha estat impulsada amb la col·laboració del Consell Regulador de la DO Conca de Barberà, l’Associació d’Hostaleria, el Consell Comarcal i una desena d’ajuntaments.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp