CEN

Nova jornada de voluntariat per plantar arbres al riu Francolí

Es farà aquest proper dissabte 5 de març

Montblanc tornarà a viure, aquest proper dissabte 5 de març, una nova jornada de voluntariat per plantar arbres al riu Francolí. La jornada que s’havia de celebrar el passat dissabte es va anul·lar per mal temps i finalment es farà aquesta setmana.

Es tracta d’una nova jornada de voluntariat per plantar arbres al meandre del Martí, al riu Anguera. A finals de gener es van plantar un centenar d’arbres, i ara caldrà plantar-ne un centenar més. L’objectiu és recuperar el bosc de ribera, una actuació que forma part del projecte Camí del Francolí de l’Ajuntament de Montblanc i l’associació CEN. La jornada començarà a les 10 del matí a prop de la Sallida de Montblanc i inclou un dia per a tots els voluntaris de l’economat saludable ‘Viu l’Ecològic’ de Reus.

Des de l’organització es demana als voluntaris que si en disposen puguin portar eines com pics o ‘xapos’ i guants propis. En cas de no tenir guants, es poden deixar i, si es vol, la gent se’ls pot quedar a canvi d’un donatiu lliure. Per a fer la inscripció, es pot enviar la informació fins el dijous 3 de març a cristina.perez@assoc-cen.org o per SMS o WhatsApp al número 619 84 81 77. Cal enviar el nom i cognom, any de naixements dels participants, correu electrònic, telèfon mòbil, població de residència i si voleu formar part del grup de voluntariat de Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp