Josep Morató

Òmnium Cultural a la Conca comença a caminar oficialment amb Núria Griso com a presidenta

L'entitat va constituir la seva junta en una assemblea celebrada el passat dissabte

Aquest dissabte, 19 de juny, ha quedat constituïda la junta territorial d’Òmnium Conca de Barberà i la Baixa Segarra. En una assemblea celebrada a l’antiga església de Sant Francesc de Montblanc, la candidatura encapçalada per Núria Griso ha obtingut un ampli suport per formar la junta territorial d’Òmnium Conca de Barberà.

En un acte amb la presència del vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, s’ha repassat la feina feta fins ara per part de la junta gestora i s’ha presentat el pla de treball i el pressupost de la nova junta per aquest any 2021, que també ha quedat per majoria. En l’acte també hi ha participat l’espluguina Anna Amigó que ha representat diverses peces amb l’arpa.

Així doncs, l’actual Junta queda formada per les següents persones: la presidència, Núria Griso Roca; la vicepresidència, Laia Torres Garrell; secretaria, Fina Borràs Ramon; la tresoreria: Salvador Casellas Gasso; i vocalies: Àlex Rebollo Sánchez, Oriol Llordés Baliu, Ester Anglès, Clara Serra Cartanyà, Diego Molina Burch, Joaquim Queralt Basterra, Josep Maria Sans Travé.
Actualment l’entitat té vora 800 socis de la Conca de Barberà. Amb la junta territorial d’Òmnium Conca de Barberà i la Baixa Segarra creada oficialment es podran realitzar tota mena d’actes culturals, tal com explicava la presidenta, Núria Griso, en declaracions a l’EFMR. De fet Griso parlava que durant tot aquest temps des de la Junta Gestora s’ha treballat indispensablement, el problema només ha estat la pandèmia que ha fet allargar aquest acte de constitució.

El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha fet referència en la importància de tenir seus territorials repartides arreu de territori per tal de poder desenvolupar els projectes.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp