Josep Ardila

Òscar Peris recull les peticions dels alcaldes en una visita a la Conca

El nou delegat del govern a Tarragona ha participat al consell d'alcaldes d'aquest dilluns

Els alcaldes de la Conca de Barberà han fet arribar les seves preocupacions al nou delegat del govern a Tarragona, Òscar Peris, que aquest dilluns ha participat al Consell d’Alcaldes de la comarca. Les problemàtica amb les ambulàncies, la falta de cobertura a alguns dels municipis o el problema amb l’aigua potable són alguns dels temes que els batlles han volgut traslladar al delegat del Govern.

Peris ha destacat que «el Govern de Puigdemont té molta sensibilitat amb món local i estic segur que s’atendran les demandes que es puguin fer», i ha afegit que «funcionarem d’una manera molt transparent, i ens podreu fer arribar les vostres peticions sempre que vulgueu».

El president del Consell Comarcal, Josep Pijoan, que s’ha reunit abans amb el Delegat del Govern, li ha traslladat algunes de les preocupacions de la comarca. «El Delegat s’emporta deures i un dossier amb els principals reptes de la Conca, que passen per millorar les telecomunicacions, solucionar els problemes amb l’aigua potable, entre d’altres», ha exposat.

Els alcaldes han aprofitat la visita d’Òscar Peris per fer-li arribar algunes peticions, com ara la millora de la carretera entre Montblanc i Santa Coloma, el projecte definitiu del polígon de Cimalsa a Montblanc o la problemàtica amb l’energia fotovoltaica que tenen a Senan. «Una de les intencions d’aquest mandat és estar molt al costat del territori i és important escoltar les seves peticions».

En aquest sentit, Peris ha assegurat que «en els propers dies tinc una reunió amb l’ACA per conèixer el mapa dels problemes al territori i tindrem en compte els de la Conca de Barberà». El delegat també s’ha referit a Barberà de la Conca i la problemàtica amb l’esquerda, destacant que «la de Barberà va ser una de les primeres visites que vaig fer, volem que notin que estem al seu costat». Sobre Barberà ha explicat també que «en la propera reunió de la comissió tècnica és un dels temes que tractarem, i esperem poder-hi donar la màxima celeritat i que pugui començar el més aviat possible». Ensenyament, de fet, ja ha donat llum verda a l’ampliació de l’escola del municipi, però encara no s’ha concretat quan començaran les obres.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp