ACM

Pep Andreu, nou president d’ERC a la Conca de Barberà

Carme Casas i Ferran Civit, aniran a les llistes del 27-S representant a la comarca

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha estat escollit nou president d’Esquerra Republicana de Catalunya a la Conca de Barberà, substituint a Isabel Sales, que ha ocupat el càrrec fins ara. La votació es va fer aquest dimarts en el marc d’un congrés extraordinari que es va convocar seguint les directrius del 27è Congrés Nacional per votar, de nou, les estructures orgàniques territorials.

Josep Andreu, ara en qualitat de president comarcal, també serà conseller nacional d’ERC en representació de la Conca de Barberà. El batlle montblanquí va presentar l’única candidatura a la presidència i a la Permanent de la Federació Comarcal, que queda forma per:

President: Josep Andreu Domingo (Montblanc)
Secretari d’Organització: Francesc Benet Ribé (Montblanc)
Secretari d’Administració i Finances: Ramon Caixal Homedes (Vimbodí i Poblet)
Secretari d’Imatge i Comunicació: Francesc Xavier Gistas Ardila (Montblanc)
Vicepresidència per la Baixa Segarra: Ramon Mullerat Figueras (Santa Coloma de Queralt)
Secretària de la Dona: Isabel Sales Coderch (Vallclara)
Secretari de Política Municipal: Marc Roca Banet (Rocafort de Queralt)
Secretari de Política Parlamentària: Magí Baltà Ventura (Blancafort)
Vocal: Carme Casas Enrich (Santa Coloma de Queralt)
Vocal: Pere Lluís Roselló Liviano (Montblanc)

Representants a les llistes del 27-S
A més a més, el congrés comarcal extraordinari d’aquest dimarts va elegir les persones d’ERC per integrar la llista de les eleccions al Parlament del 27 de setembre, “a l’espera que s’acabi concretant la candidatura sobiranista amb les entitats, CDC i altres partits, per la circumscripció de Tarragona”.

El militant de l’Espluga de Francolí i recentment elegit president de la Federació Regional d’ERC Camp de Tarragona, Ferran Civit Martí, i la regidora de Santa Coloma de Queralt, Carme Casas Enrich, van rebre el suport de la militància per formar part, ocupin el lloc que ocupin, de la llista a la demarcació. Tots dos van assegurar que s’esforçaran el que faci falta perquè les eleccions del 27 de setembre siguin el pas definitiu cap a la República catalana.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp