@jandreud

Pep Andreu visita el polítics catalans exiliats a Bèlgica i Ginebra

L'alcalde de Montblanc va fer el viatge, aquest cap de setmana amb els seus fills i un amic i van poder estar amb Puigdemont, Serret, Comín i Rovira

Aquest passat cap de setmana, l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, va viatjar fins a Brussel·les i Ginebra per visitar els polítics catalans exiliats. Un viatge que Pep Andreu va fer amb els seus fills i un amic seu. El viatge el va fer amb cotxe i va poder veure a Carles Puigdemont, que el va rebre a la Casa de la República, Meritxell Serret, Toni Comín i també a Marta Rovira. A qui no va tenir l’ocasió de veure va ser a Lluís Puig.

En aquestes trobades, Pep Andreu i els polítics exiliats van parlar de la situació política, però, sobretot, van compartir el dia a dia i “estones en família”. Segons l’alcalde montblanquí, tant Puigdemont com Serret, Comín i Rovira es troben bé i amb els ànims alts. “Vas a donar ànims i surts que te’n donen ells. Hi ha moments d’enyorança, però jo els vaig trobar amb molta decisió de tirar endavant per la llibertat d’aquest país”, ha dit l’alcalde montblanquí. Pep Andreu també ha recordat el que els exiliats estan fent: “La Meritxell està molt centrada en el dia a dia de la delegació de la Generalitat a Brussel·les, el Comín està al Consell de la República, Puigdemont està amb tot el que és la presidència de la Generalitat i la Marta està en el seu dia a dia com a secretària general d’Esquerra Republicana”.

Pep Andreu ha explicat que és una trobada que ja havia parlat per telèfon amb els polítics catalans exiliats i, finalment, va ser aquest passat cap de setmana que es va acabar realitzant. L’alcalde va sortir de Montblanc, amb els seus fills i un amic, el passat divendres. No va ser fins dissabte que es va trobar amb Puigdemont, Serret i Comín i, diumenge, van posar rumb cap a Ginebra per visitar a Marta Rovira. Andreu també ha explicat que va aprofitar el viatge per portar als exiliats productes de la terra, com vi, cava, botifarra i taronges. De Toni Comín, Andreu ha destacat que a casa seva té fotografies de la Setmana Medieval de Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp