Ràdio Montblanc

Pere Domènech es mostra crític amb l’alcalde i les negociacions per la llista unitària

L'ex militant del PSC ha fet balanç de la legislatura i del govern d'unitat

Pere Domènech assegura que tot i el govern d’unitat sí que hi ha hagut oposició a l’Ajuntament. A l’entrevista de balanç de legislatura de Ràdio Montblanc, Domènech ha valorat el govern d’unitat, assegurant que «els grans temes i grans decisions ja estaven decidits. Els altres vam entrar a col·laborar i a treballar en les àrees assignades, que van ser molt generoses». Afegeix que «sí que hi havia oposició, les discussions a les juntes de govern o comissions de treball sovint eren intenses, i no sempre han correspost a postures polítiques».

Assegura que «la diferència principal és que van començar sent set al govern i vam acabar sent tretze», i afegeix que «hi ha hagut bon clima polític però segueixo no estan d’acord i segueixo criticant una manera de governar que no m’agrada».

Domènech ha sigut crític amb la gestió de l’alcalde de les llistes electorals. Ell va deixar el PSC per passar a formar part del projecte d’Avancem, una escissió del partit socialista català. «De manera unilateral, l’alcalde va trencar el pacte fet a nivell nacional entre ERC i Avancem per anar junts a les eleccions. Estic sorprès, ell ha trencat el pacte sense avisar-me ni a mi ni a la direcció del partit», explica. «Jo respectava el pacte amb Avancem, i com que no ha estat així, me’n vaig cap a casa», afegeix.

En referència a les properes eleccions, Domènech ha assegurat que li sap greu que no es presenti cap «formació d’esquerres plural i que no hi hagi res del que va representar Acord per Montblanc». També ha assegurat que «la CUP serà una possible opció» per ell.

Diferències amb la Policia Local
Durant el govern d’unitat dels darrers dos anys, Pere Domènech s’ha fet càrrec de la Policia Local. Durant l’entrevista ha sigut força crític amb la seva gestió i fins i tot ha anunciat que fa un mes va fer una proposta per obrir un expedient a la cap de la Policia Local. «Tenim una bona policia, però està mal gestionada i mal estructurada. Hi ha una gran falta de sintonia entre la cap i jo, i per això vaig proposar obrir un expedient», explica.

Domènech ha destacat que «el problema endèmic de la policia a Montblanc és que els efectius amb més experiència estan fora de comissió de servei i no hem trobat la manera de solucionar-ho». També ha explicat que «faria falta un sergent i dos caporals, però no ho tenim. Tot ve dels problemes anterior amb la policia».

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp