Aj. Pira

Pira acollirà un congrés dels micropobles de Catalunya

Es farà el proper 29 de novembre

Pira acollirà aquest novembre un congrés de l’Associació de Micropobles de Catalunya. Aquest municipi de la Conca de Barberà, d’uns 500 habitants, és un dels fundadors de l’associació. La trobada es farà el dissabte 29 de novembre.

L’alcalde de Pira, Josep Pijoan, ho ha explicat en una entrevista al ‘Matins en Xarxa Conca de Barberà’ de Ràdio Montblanc i l’Espluga FM Ràdio. Pijoan ha destacat que la trobada vol reivindicar la importància dels petits pobles de Catalunya i sumar esforços. Es preveu que hi participin uns 300 municipis d’arreu de Catalunya. Entre els ponents, hi haurà el director del diari ARA, Carles Capdevila, i l’exdirector de La Vanguardia, Lluís Foix. També hi participarà la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, i la president de l’Associació de Micropobles de Catalunya, Maria Crehuet, alcaldessa d’Ordís, a l’Alt Empordà.

Aquesta és la primera edició d’aquesta trobada, segons ha explicat l’alcalde de Pira.

La piscina, prioritat per acabar la legislatura
A la mateixa entrevista, l’alcalde de Pira ha destacat que des d’ara fins acabar la legislatura tenen pendents les obres de la piscina municipal. Amb un pressupost de 90.000 euros, la obres han de servir per millorar la piscina i els vestidors. Pijoan ha destacat que amb la crisi és molt difícil fer nova obra i invertir al municipi.

L’alcalde, que fa 24 anys que ocupa aquest càrrec, encara no ha decidit si es tornarà a presentar a la proper legislatura, tot i que ha destacat que ara ja li tocaria passar el relleu a altra gent.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp