Ajuntament de Barberà de la Conca

Presó provisional per l’acusat d’agredir sexualment una dona de 80 anys a Barberà de la Conca

L'Ajuntament de Barberà de la Conca es personarà com acusació particular en el cas

L’Ajuntament de Barberà de la Conca ha celebrat, aquest dilluns, un ple extraordinari i urgent per condemnar l’agressió sexual que una dona veïna del municipi va patir la matinada del passat divendres. Un jove de 18 anys va agredir sexualment una dona de 80 anys a casa seva a Barberà.

El ple ha acordat, a més, que l’Ajuntament de Barberà es personi com acusació particular en el cas per “contribuir a l’esclariment dels fets ocorreguts i exigir les responsabilitats oportunes a qui resulti, directa o indirectament, responsable dels fets succeïts”.

El jutjat d’instrucció 2 de Valls ha enviat a presó provisional sense fiança l’home de 18 anys detingut dissabte per presumptament agredir sexualment una dona de 80 anys a Barberà de la Conca.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha explicat que la causa està oberta per un presumpte delicte d’agressió sexual a una persona especialment vulnerable per la seva edat. També s’atribueix a l’acusat un presumpte delicte de robatori amb violència al domicili.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp