Joan López

Protecció Civil equipa la Policia Local de Montblanc amb un desfibril·lador

El cos de voluntaris continua amb el projecte de cardioprotegir la vila

Protecció Civil de Montblanc ha entregat al cos de Policia Local un desfibril·lador mòbil que els agents portaran al vehicle perquè el puguin utilitzar en cas d’emergència.

Aquesta entrega forma part del projecte del cos de voluntaris de Protecció Civil de cardioprotegir la vila de Montblanc. Ja han repartit fins ara quatre desfibril·ladors, ubicats al pavelló municipal, al camp de futbol, a les instal·lacions del tennis i al Casal Montblanquí. El projecte va començar l’any 2012 i encara no ha acabat. L’objectiu és continuar la tasca a l’institut Martí l’Humà, i també es plantegen instal·lar-ne un de fixe a la Plaça Major. Ho ha explicat el president de Protecció Civil, Xavi Figueras, que destaca que el projecte va començar l’any 2012 i que encara no s’ha acabat.

L’objectiu d’equipar la Policia Local amb un DEA és perquè el cos són els que, normalment, arriben primer quan hi ha algun accident. Aquest any, a Catalunya s’han donat dos casos de salvar dues vides gràcies al desfibril·lador que tenia la Policia Local.

Aquest divendres els agents participaran en un curs de formació per aprendre a utilitzar-lo. Ho explica la regidora de la Policia Local, Marta Civit.

L’entrega de l’aparell es va fer aquest dimarts a les instal·lacions de la Policia Local, amb la regidora Marta Civit i el president de Protecció Civil, Xavi Figueras.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp