Protecció civil suma tres terminals de la xarxa Rescat

Permetrà que Protecció Civil conegui dades rellevants a l'instant. Per exemple, informació sobre accident i sinistres o sobre riscos significatius.

Protecció civil suma tres terminals de la xarxa Rescat per a millorar les seves comunicacions. Es tracta d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el Departament de Comunicació de la Generalitat, que permetrà que Protecció Civil conegui dades rellevants a l’instant. Per exemple, informació sobre accident i sinistres o sobre riscos significatius. Tot, amb l’objectiu de millorar la tasca de protecció de la població.
El centre superior de coordinació i informació, el CECAT, estarà en contacte directe amb Portecció Civil i a través del Centre d’Operacions de Rescat es proporcionarà un servei d’atenció a l’usuari. Així es podran atendre les incidències en la xarxa Rescat i compartir recursos per solucionar-les. A més, als treballadors de protecció civil se’ls proporcionarà un protocol de comunicacions referent a com utilitzar els terminals.
Aquests són els compromisos de la Generalitat, però l’Ajuntament tambè s’ha compromès a utilitzar de forma responsable aquests terminals i informar periòdicament a la central sobre quines persones n’estan fent ús. El conveni té una vigència de quatre anys, prorrogable pel mateix període.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp