Ràdio Montblanc

Quatre candidatures concorreran a les eleccions municipals a Montblanc

La Junta Electoral ha fet públiques aquest dimecres les llistes pel 26 de maig

La Junta Electoral ha fet públiques de manera provisional aquest dimecres 24 d’abril les llistes electorals que concorreran a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Com ja era d’esperar, a Montblanc es presenten quatre candidatures. La publicació de les llistes ha permès conèixer alguns dels noms de les llistes que encara no es coneixien. Les quatre candidatures que es presenten a Montblanc són Agrupament Catalanista de Montblanc, el PSC, Junts per Montblanc i la FIC.

Cap sorpresa a la llista de l’alcalde, Josep Andreu, que ja es va donar a conèixer fa uns dies en un acte a la plaça 1 d’octubre. Pel que fa a Junts per Montblanc, que les darreres setmanes ha anat donant a conèixer les noms de la llista, tampoc cap sorpresa. Els cinc primers noms de la candidatura són Marc Vinya, Raquel Huguet, Lluís Munné, Gerard Ferrer i Núria Besora. Destaca també Manel Requena la número 6, que torna a la llista del partit. La resta de noms, excepte alguns dels deu suplents de la llista, ja es coneixien.

Del PSC es coneixia només el cap de llista, Juanma Cabello. El número 2 dels socialistes serà Juan Molina, i Francisca Sánchez serà la número 3. Adela Pardo ocupa el quart lloc, Francisco Lao el cinquè i Marius Niti el sisè.

Tampoc es coneixia cap nom de la llista de la FIC a Montblanc, excepte del cap de llista, que torna a ser Toni Gutiérrez. El número 2 de la candidatura serà Fran Saura i el tercer Pedro Navarro. Tessa Rodríguez ocuparà el número 4, Mireia Roset el 5 i Maria Isabel Sahuquillo el 6.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp