Carrer Major

Ràdio Montblanc estrena el programa ‘Carrer Major’ amb sis ràdios del Camp de Tarragona

S'emetrà aquest estiu de dilluns a divendres de 9 a 12 del migdia

Aquest dilluns arrenca a Ràdio Montblanc la segona temporada del programa ‘Carrer Major’, que de dilluns a divendres de 9 a 12 del migdia copsarà la realitat informativa del Camp de Tarragona.

Sota el paraigües de La Xarxa, ‘Carrer Major’ és un projecte coral de set emissores de les comarques de Tarragona. Ràdio Ciutat de Tarragona capitaneja l’equip d’emissores formades per Ràdio Montblanc, La Nova Ràdio de Reus, Ràdio La Selva, Ona la Torre, Altafulla Ràdio i Ràdio l’Hospitalet. Presentat per la periodista de Ràdio Ciutat de Tarragona, Marina Pérez, el programa farà un recorregut diari per l’actualitat més refrescant de l’estiu a aquests municipis tarragonins.

El projecte va néixer l’estiu passat i enguany es consolida, ja que a partir del 12 de setembre l’espai es reformularà en un programa de tarda, de 4 a 7, que estarà en antena durant la temporada regular de l’emissora. Aquesta serà una de les grans novetats de la programació, ja que Carrer Major substituirà a ‘La Tarda’, que ha estat en antena les darreres sis temporades. El programa servirà, cada tarda, per apropar la realitat del Camp de Tarragona a l’antena de set amissores locals del territori. Ràdio Montblanc hi participarà de manera activa, sent una de les set emissores participants al projecte.

Durant l’estiu, el programa es podrà escoltar cada matí del 30 de juliol al 12 de setembre.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp