Ràdio Montblanc

Ràdio Montblanc estrena temporada amb nous programes

L'aposta per la informacó i l'entreteniment en directe guanya pes amb el programa 'Carrer Major'

Ràdio Montblanc estrena, el proper dimecres 12 de setembre, la temporada 2018/2019 amb diverses novetats destacades. La informació de proximitat tornarà a ser al pal de paller d’una programació que presenta nous programes i noves cares.

La novetat més destacada és el programa ‘Carrer Major’, que ocuparà la franja de tarda, de 4 a 7. Es tracta d’un programa fet en coproducció amb sis emissores del Camp de Tarragona i de La Xarxa, i que ocuparà l’espai de ‘La Tarda’, que s’ha acomiadat de l’antena després de sis temporades. Ràdio Ciutat de Tarragona, Ràdio La Selva, Ona la Torre, Altafulla Ràdio, La Nova Ràdio de Reus, Ràdio l’Hospitalet de l’Infant i Ràdio Montblanc copsaran cada dia l’actualitat del Camp de Tarragona. Tres hores de ràdio en directe per no perdre’s cap detall de tot allò que és notícia a les nostres comarques, presentat per Eduard Virgili. Montblanc hi tindrà una presència destacada cada dia amb entrevistes i reportatges sobre l’actualitat del muncipi i la comarca, amb la periodista Alba Nebot al capdavant.

La informació de proximitat també tindrà un pes important de manera diària al matí, amb el ‘Bon dia Montblanc!’, un informatiu diari que s’emet de 10 a 11 en coproducció amb La Xarxa, i que relata cada dia la informació de Montblanc i la Conca de Barberà. També cada matí es podrà seguir l’actualitat local i nacional al ‘Notícies en Xarxa edició matí’, de 7 a 9 del matí, i de 9 a 10 l’espai ‘L’entrevista’ amb un personatge d’actualitat del panorama nacional, i el ‘Notícies en Xarxa edició migdia’ a les 2 de la tarda. També hi haurà butlletins informatius a cada hora en punt i una edició informativa els caps de setmana, també en horari de matí i migdia.

La graella de programació presenta també altres novetats. El primer diumenge de cada mes Ràdio Montblanc estrena el programa ‘Taula Obreta’, conduit per Bernat Lleixà. Un programa mensual de debat sobre l’actualitat de Montblanc i la Conca, en una temporada especialment intensa amb les eleccions municipals del mes de maig.

Una altra novetat de la graella és els programa ‘Conquencs fora vila’, un espai setmanal d’una hora de durada que tindrà com a protagonistes gent de Montblanc i la Conca que viuen lluny de casa seva. Presentat per Montse Plana, el programa farà un recorregut setmanal per la història del convidat i també parlarà del país que l’acull. Es podrà escoltar cada dissabte a les 10 del matí i la reemissió els dilluns a les 7 de la tarda.

L’emissora municipal també continua amb l’objectiu de crear aliances amb entitats de vila, i enguany hi haurà dues propostes a la graella fetes en col·laboració amb dues entitats. D’una banda, s’estrenarà la segona temporada del programa ‘Adomont a la ràdio’, fet amb l’associació de dones de Montblanc. El programa s’emetrà els dijous cada quinze dies de 7 a 8 del vespre.

Una altra novetat és el programa ‘Pàgina 107’, una nova proposta radiofònica amb els llibres i la literatura com a protagonistes, que es farà en col·laboració amb l’Associació Literària l’Escarritx de Montblanc. Serà un format setmanal de mitja hora de durada, que s’emetrà els dimecres a les 7 de la tarda. El programa es proposa com una finestra oberta als llibres en tots els seus àmbits, també des de la vessant més local.

La música també tindrà presència a la graella amb el ‘Cançons d’ahir’ els dimarts de 7 a 9 del vespre, un clàssic de l’emissora, i el ‘Connexió Skokiaan’, els dijous de 8 a 10 de la nit, amb la millor músia reggae punxada amb vinils i en directe. A més, enguany estrenem fòrmules musicals temàtiques. Cada tarda, quan no hi hagi programació en directe, es podrà escoltar la millor música, seleccionada per gèneres.

Els divendres a les 11 de matí Carles Estaller continuarà amb les seves entrevistes a l’Espais Ràdio, i els caps de setmana s’estrena el programa ‘EngresCAT’, un espai que farà un recorregut setmanal per les festes i tradicions del nostre país. S’emetrà cada dissabte a les 12 del migdia. També els dissabtes, però a les 11, torna el programa ‘A un pas de tu’, que portarà les millor reflexions i la millor música pels dissabtes al matí.

La graella d’aquesta temporada també manté la coproducció de programes amb l’Espluga FM Ràdio. Així, enguany arriba la segona temporada del programa ‘Punt de mira’, que cada setmana fa un repàs de l’agenda d’activitats del cap de setmana. Enguany s’emetrà cada divendres a les 12 del migdia, en emissió conjunta a les dues emissores municipals. També s’emetran altres espais de l’emissora, com el ‘Entre vins i fogons’, ‘El sorollari’ o el ‘Terra de festa’.

També produïm de manera conjunta l’Informatiu Cap de Setmana, que es podrà escoltar els dissabte i els diumenge a la 1 del migdia a les dues emissores de la Conca de Barberà, així com l’espai d’esports.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp