Ràdio Montblanc

Ràdio Montblanc estrenarà nova web amb l’inici de la temporada

Entre les novetats d'enguany, un nou programa d'esports i la renovació dels informatius

Ràdio Montblanc va presentar ahir la nova pàgina web de l’emissora, molt més dinàmica i atractiva i que ha de servir per potenciar encara més els continguts audiovisuals a través d’internet. La nova plana web es va presentar en un acte a la biblioteca comarcal Conangla i Fontanilles de Montblanc, on hi van assistir col·laboradors i amics de la ràdio.

La nova web ha estat creada per XD Creacions, amb el Xavier Iborra, l’Enric Mercadé, el Marc Vinya i el Xavi Borges al capdavant del projecte. La web presenta una renovada imatge, on es dona molta importància a la ràdio i als seus programes, a més de les notícies més destacades de l’actualitat de Montblanc i la Conca de Barberà. També incorpora un nou apartat de video on es podran veure les peces informatives que Ràdio Montblanc fa per TAC12.

Novetats a la programació

Durant l’acte d’ahir també es van presentar algunes de les novetats de la temporada. Entre elles, destaca la posada en marxa del programa ‘El racó de l’esport’, amb Dani Caballero, Javi Ardila i Marc Garcia, que cada dissabte explicaran l’actualitat de tots els esports del municipi. També es posaran en marxa aquesta temporada els nous informatius, que estrenen sintonies i format per fer-los més atractius i dinàmics.

Enguany també es consoliden altres programes, com ‘La ruta’ els divendres a la tarda o el ‘Roda Conca’ els dissabtes al matí. També continuen els programes en coproducció amb l’Espluga FM Ràdio, com el ‘Una comarca mil històries’, que incorpora nous presentadors, i el ‘Matins en Xarxa Conca de Barberà’, que cada matí repassarà l’actualitat de la comarca. També continuen programes històrics com el ‘Cançons d’ahir’ amb el Damià Gallego els dimarts o el ‘Miratges’ els divendres a la nit, amb el Ton Maria Tarragó i l’Ignasi Corbella. I aquesta temporada es continua apostant per col·laborar amb La Xarxa de Comunicació Local i cada dia s’emetrà de 4 a 7 ‘La Tarda’, un programa fet per una vintena d’emissores locals de tot Catalunya.

Aquesta temporada l’emissora municipal de Montblanc també estrenarà unitat mòbil, que servirà per poder retransmetre en directe actes a través del 107 FM. El primer que es farà és el partit dels veterans del Barça i del Montblanc d’aquest dissabte, així com el pregó de festa major de diumenge. La voluntat és fer-ho al llarg de l’any i escoltar els plens en directe, així com actes diversos.

Tota la programació es posarà en marxa el 13 de setembre, després de la Festa Major de Montblanc. La nova web també es podrà visitar en els propers dies, quan s’acabin alguns detalls que falten per poder-la posar en marxa.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp