Junts per Montblanc

Raquel Huguet farà tàndem amb Marc Vinya com a número dos de Junts per Montblanc

És una de les noves incorporacions del partit que es presenta a les eleccions municipals

La candidatura Junts per Montblanc, encapçalada per Marc Vinya, ha fet públic el nom de la número dos de la candidatura. Ha estat el mateix Vinya que a través de les xarxes socials ha fet públic que Raquel Huguet ocuparà el número dos a la candidatura que es presentarà a les eleccions municipals del maig.

Huguet és una de les novetats de la llista Junt per Montblanc, la candidatura del PdeCAT al municipi. Veterinària amb botiga i consultori propi a Montblanc, serà la número dos de Marc Vinya en les properes eleccions municipals. El passat dimarts, els dos van formalitzar la seva candidatura signant la documentació que acreditarà oficialment com a candidats a les properes municipals.

En declaracions a Ràdio Montblanc, el candidat Marc Vinya ha destacat que “volem fer una candidatura molt transversal, més enllà de la gent del partit”. El tàndem Vinya-Huguet es va fer oficial durant un sopar celebrat la setmana passada on va assistir el grup que integra Junts per Montblanc i que va servir de tret de sortida a la formació de la candidatura, que s’anirà desvetllant les properes setmanes.

Junts per Montblanc comença la campanya
La candidatura encapçalada per Marc Vinya ja ha començat la campanya electoral de cara a les eleccions del mes de maig. El candidat va començar una ronda de trobades amb els vilatans perquè expressin les seves queixes i aportin propostes. La jornada de reunions va tenir lloc aquest dilluns amb els veïns i veïnes dels barris del Sol de l’Horta, Sant Maties, Horta de Vinyols i Nialó.

Després de la jornada d’aquest dimarts, es duran a terme trobades com aquesta a diferents barris i pedanies de Montblanc on Marc Vinya també destinarà un horari a atendre propostes de manera personalitzada i, després, es farà una reunió. La pròxima serà el dijous dia catorze de febrer.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp