Roba Estesa

Roba Estesa, Xeic i Aspencat, primers grups de l’Acampada Jove 2017

Tindrà lloc a Montblanc del 13 al 15 de juliol

L’organització de l’Acampada Jove de Montblanc ha fet públics els tres primers grups que actuaran a l’edició d’enguany, que tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de juliol.

Roba Estesa, Xeic i Aspencat són els tres primers noms que s’han donat a conèixer. Roba Estesa és un dels grups de moda actualment, després d’haver aconseguit diversos reconeixements als premis Enderrock. Aspencat i Xeic ja han participat en diverses edicions del festival.

Aspencat torna a l’Acampada Jove en la seva última gira abans de deixar els escenaris durant un temps indefinit. Els alacantins han estat presents a diverses edicions del festival i no han volgut deixar de passar per Montblanc per acomiadar un públic que sempre els ha estat fidel. Roba Estesa, en canvi, aterren per primer cop a l’Acampada Jove i segur que no deixaran al públic indiferent amb el seu feminisme combatiu i la seva fusió de folk, rumba i cançó tradicional. Finalment Xeic! torna a l’Acampada amb les seves lletres combatives i la seva música festiva. Els de Terres de l’Ebre vindran a presentar el seu nou treball La nit és nostra.

El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha volgut destacar que aquest avançament mostra l’essència del que és l’Acampada Jove, “un espai on grups consolidats i grups emergents conviuen”, alhora que mostra “la clara aposta del festival pels grups dels Països Catalans compromesos amb l’alliberament social i nacional”.

A més, aquest divendres s’han posat a la venda les primeres entrades a 39 euros, que es podran comprar fins al 29 de març o bé fins que s’esgotin les entrades. Enguany tindrà lloc la 22ena edició de l’Acampada Jove, la novena que se celebra a Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp