La Veu de Rojals

Rojals estrena local social després de deu anys

Els veïns reclamen ara millores als carrers de la pedania

Rojals ha estrenat, després de deu anys, el seu local social. Era una reivindicació històrica dels veïns de la pedania de Montblanc. L’Ajuntament el va inaugurar aquest passat cap de setmana amb motiu de la festa major de la pedania. El projecte va començar fa deus anys però la crisi va obligar a aturar-lo. Ara finalment s’ha acabat el local social, que donarà servei als veïns de Rojals.

L’espai també està pensat per poder-lo utilitzar com a punt d’acollida d’excursionistes que passin per Rojals, a més de ser el centre de la vida social de la pedania. De fet, el passat cap de setmana ja es va utilitzar per la festa major. Tot i que ja s’ha inaugurat, encara queden alguns treballs pendents, com ara una llar de foc i altres serveis. Ho ha explicat l’alcalde, Josep Andreu, que ha detallat que “és un local molt gran, que esperem que els veïns de Rojals gaudeixin”. L’ajuntament ha signat un conveni amb l’associació de veïns de Rojals, perquè aquests puguin gaudir del local. El conveni estarà vigent durant quinze anys.

Durant la inauguració, els veïns van reclamar també la millora dels carrers de la pedania. L’alcalde ha assegurat que en el seu moment els veïns van triar acabar el local, però destaca que de cara a l’any vinent miraran com poder arreglar els carrers. “A Montblanc tenim cinc pedanies i hem de fer equilibris per poder donar bons serveis a totes, però ens hi posarem”, conclou.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp