Ràdio Montblanc

Salut considera controlat el brot de Covid-19 a Montblanc

En una entrevista a Carrer Major, el sotsdirector de l’Agència de Salut Pública a Tarragona ha explicat que aquesta cinquena onada està tenint un comportament diferents a les anteriors

L’explosió de casos de covid-19 s’està començat a notar als hospitals de la demarcació de Tarragona, si bé la situació encara no és preocupant. De fet, el departament de Salut descarta, de moment, habilitar més llits i espais per a aquests pacients, com s’ha començat a fer en alguns centres de l’àrea de Barcelona.

En una entrevista a Carrer Major, el sotsdirector de l’Agència de Salut Pública a Tarragona, Conrad Casas, ha explicat que aquesta cinquena onada està tenint un comportament diferents a les anteriors. La majoria de contagis es concentren en la població jove i el quadre és generalment lleu. Casas confia que no s’arribarà a una situació de saturació com en les onades anteriors.
Conrad Casas ha admès que els ha sorprès l’explosió tan virulenta de nous casos, que en les gràfiques s’evidencia en una línia casi vertical.

Pel que fa al brot de Montblanc, Casas ha manifestat que es dona per controlat, perquè s’ha aconseguit aïllar els casos i tallar les cadenes de transmissió.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp