EFMR

Santi Porta es presenta com a candidat a l’assemblea de representants del Consell per la República

És l'únic de la Conca de Barberà

El regidor de l’Ajuntament de Montblanc Santi Porta s’ha presentat com a candidat a l’Assemblea de Representants del Consell per la República que es votarà aquest proper cap de setmana. Ho fa en la categoria de càrrecs electes, convertint-se en l’únic representant de la Conca de Barberà.

Les votacions d’aquesta assemblea es decideixen en dos rangs: els representants de societat civil, és a dir persones sense càrrec públic, dels quals sortiran elegides 81 persones i els càrrecs electes, és a dir persones amb un càrrec polític, dels quals sorgiran 40 representants. El procés es farà respectant la llei de paritat, amb més de la meitat de l’assemblea formada per dones.

En el grup de societat civil, pel Camp de Tarragona, s’han presentat diverses persones de la Conca de Barberà, com ara Antonia Andreu i Joan Anton Font, entre d’altres.

S’han presentat un total 525 candidatures dels quals se’n triaran 121 com a representants del Consell de la República. El procés de votacions es farà en format online i els resultats es donaran a conèixer el dilluns 1 de novembre.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp