Ràdio Montblanc

Santi Porta pren possessió com a nou regidor de l’Ajuntament de Montblanc

Assumirà les carteres que tenia Joan Caselles, que són urbanisme, medi ambient i salut pública

Santi Porta ve prendre possessió aquest dimecres del càrrec de regidor de l’Ajuntament de Montblanc. Porta substituirà Joan Casellas, que al darrer plenari va anunciar que deixava el seu càrrec de regidor.

Porta era el número 9 de la llista d’Agrupament Catalanista de Montblanc, i després de la renúncia de Casellas és qui assumirà les seves funcions. De fet, porta tindrà les mateixes carteres que tenia el regidor sortint: urbanisme, medi ambient i salut pública.

Després de prometre el càrrec per imperatiu legal, Porta va voler agrair la confiança de l’alcalde i es va mostrar molt il·lusionat. “Posaré tot l’esforç i treball per entomar el repte que avui assumeixo. Avui compleixo el somni de treballar com a regidor del nostre poble, un somni que s’ha fet possible gràcies a l’alcalde”.

Tots els grups van voler tenir paraules de cordialitat amb el nou regidor, però es van mostrar crítics amb el poc temps amb que van rebre la proposta de dedicació del regidor, que asseguren que van rebre el mateix dia. De fet, és competència del ple aprovar les dedicacions dels regidors, però ho és de l’alcalde atribuir-les a un regidor o a un altre. La voluntat era aprovar una dedicació del 43% amb una retribució anual de 13.000 euros, però veient que l’oposició es va mostrar crítica amb els terminis en que se’ls havia fet arribar la proposta de votació, l’alcalde va decidir retirar aquest punt de l’ordre del dia, i que Porta assumeixi, durant aquest primer mes, la dedicació del 50% que ja tenia Casellas.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp