Cedida

Santi Vidal i Marina Llansana presenten a Montblanc la Constitució catalana

L'acte, presentat per Carod-Rovira, es farà el proper 26 de febrer a la biblioteca

El pròxim divendres 26 de febrer, a dos quarts de 8 del vespre, la sala d’actes de la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles de Montblanc acollirà la presentació del llibre “Una Constitució per a Catalunya”. L’acte, que estarà presentat p er l’exvicepresident del Govern català, Josep-Lluís Carod-Rovira, comptarà amb la participació del jutge Santi Vidal i Marina Llansana, autors del llibre, Josep Andreu, alcalde de Montblanc, i Lluís Pagès, director de Pagès Editors.

El llibre
“Una Constitució per a Catalunya” és el relat de com es va elaborar el primer esborrany de Constitució catalana i repassa, article per article, els aspectes més rellevants d’aquest text constitucional. Monarquia o República? Tindrem exèrcit? Pesseta o euro? Quines seran les llengües oficials? Tindrem doble nacionalitat? Quants diputats tindrà el nou Parlament?

El jutge Santi Vidal explica en una conversa amb la periodista Marina Llansana com serà el futur Estat català que han imaginat un grup d’experts constitucionalistes amb ell al capdavant. Una conversa aclaridora que aporta reflexions noves al món del dret i que alhora va destinada a tots aquells a qui interessa seguir, des de l’inici, el procés de construcció d’un Estat nou.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp