Ràdio Montblanc

S’habilitaran dues noves zones d’aparcament entre els carrers Pompeu Fabra i Josep Maria Poblet

L'Ajuntament també treballa en la millora del carrer Aguiló i del pàrquing de l'estació

L’Ajuntament de Montblanc habilitarà dues noves zones d’aparcament a dos terrenys situats entre els carrers Josep Maria Poblet i Pompeu Fabra. El consistori ha arribat a un acord amb els propietaris, que han cedit els terrenys per poder-los netejar i adequar-los per habilitar-los com a pàrquing.

Es tracta d’una zona molt concorreguda, ja que hi ha la zona esportiva, per on cada dia hi passen centenars de persones; i el centre Aprodisca, que també genera un flux important de vehicles. Un dels dos terrenys, el més petit, també servirà per connectar el carrer Pompeu Fabra amb Josep Maria Poblet. El regidor responsable de la Brigada, Josep Ardila, destaca que “és una zona molt concorreguda i calia fer-hi una actuació”.

La Brigada també està treballant aquests dies en la millora del carrer Aguiló, el que arriba fins a l’estació de trens. Ja han acabat la vorera de la part esquerra del carrer i ara treballen en la part dreta. A banda del carrer, també faran obres de millora al pàrquing de l’estació de trens. L’Ajuntament ha arribat a un acord amb Adif i enderrocaran la caseta elèctrica que hi ha al terreny, per d’aquesta manera guanyar fins a sis noves places d’aparcament.

Després del carrer Aguiló, la Brigada treballarà en la millora d’altres carrers del municipi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp