CCCB

S’inicien els tallers participatius per redactar la Carta del Paisatge de la Conca

És el darrer procés per definir el redactat d'aquest document estratègic

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà inicia, aquesta setmana, un procés participatiu per redactar la Carta del Paisatge de la comarca. Durant l’any passat es van fer diverses jornades per analitzar la situació de la Conca i el juny passat es van presentar les primeres conclusions de les jornades.

Ara, amb tot aquest material, a través d’un altre procés participatiu, es farà la redacció de la Carta del Paisatge. Es faran dos cicles amb tallers oberts a la ciutadania. El primer tindrà lloc durant el mes d’octubre i servirà per definir les unitats de paisatge de la Conca de Barberà. La primera sessió tindrà lloc aquest dijous 18 d’octubre a la sala 1 d’octubre de Vimbodí i Poblet, el dia 19 tindrà lloc a Sarral, el 25 d’octubre a Santa Coloma i el dia 26 a Montblanc, a la seu del Consell Comarcal.

El segon cicle servirà per acordar els objectius de qualitat paisatgística de la comarca, i també es farà a través de diversos tallers que es realitzaran durant el mes de novembre. El dia 26 tindrà lloc a Conesa, el 27 de novembre a Les Piles, el dia 28 a Vilaverd i el 30 a Solivella.

Tots els tallers participatius es realitzaran a les 18.30h i hi podrà participar qualsevol ciutadà o entitat que gestioni, protegeixi, o tot i no tindre-hi una implicació directa, vulgui assumir alguna responsabilitat vers el paisatge de la comarca. Totes les persones interessades en participar-hi s’han d’inscriure prèviament.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp