Acampada Jove

Strombers, Lildami, Adala & The Same Song Band, Sense Sal i Ju tanquen el cartell de l’Acampada Jove 2019

El festival tindrà lloc a Montblanc del 18 al 20 de juliol

L’Acampada Jove ja té el cartell musical complert. L’organització del festival el va presentar aquest dimarts en una roda de premsa a Barcelona. Strombers, Lildami, Adala & The Same Song Band, Sense Sal i Ju que se sumen als 19 grups ja anunciats fa setmanes i tanquen un cartell ple de propostes musicals.

Strombers arriba a l’Acampada Jove amb la seva festa i el gamberrisme amb la seva gira
“20 aniversari”. Sense Sal també tornarà a fer ballar a tots els acampats i acampades a ritme de pop-falk amb el seu darrer disc “La Sortida”. El tercer confirmat ha sigut el terrassenc Lildami que presentarà el seu darrer disc “Flors Mentre Visqui” a l’Acampada.

Al seu torn, Adala & The Same Song Band omplirà el festival a ritme del reggae del seu treball “Ona”. L’última confirmació ha sigut la cantautora Ju que des d’Osona arriba carregada d’energia per primer cop al festival.

Durant l’acte, l’organització també ha donat a conèixer el lema de l’edició d’enguany
“Canviem la història” com a resposta als diferents successos que portem vivint en l’àmbit polític i social. El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha explicat que “el jovent ens disposem de nou a canviar la història i encarem un nou cicle de mobilització a partir de la sentència del judici”

El cartell de la 24à edició de l’Acampada Jove aplega diferents grups dels Països Catalans amb una àmplia diversitat d’estils, format per: Buhos, Tribade, Oques Grasses, Alidé Sans, El Diluvi, Zoo, Green Valley, Obeses, Júlia Colom, Auxili, Koers, Doctor PRats, Huntza, Boikot, Sense Sal, Adala & The Aame Song Band, Andana, Ju, Train To Roots, Pupil·les, Strombers i la Otra & Las Locas del Co.

L’Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i
l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc per onzè any consecutiu a Montblanc el 18, 19 i 20 de juliol.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp