Acampada Jove

Suspenen l’Acampada Jove de Montblanc a una setmana de celebrar-se

L'augment de contagis de la Covid-19 obliga l'organització a cancel·lar el festival

L’Acampada Jove 2021 no se celebrarà. L’organització del festival, que havia de tenir lloc a Montblanc el proper cap de setmana, ha anunciat que cancel·lar el festival “per l’explosió de contagis de Covid-19 dels darrers dies”. En un comunicat enviat a tothom que havia comprat les entrades, han assegurat que ho fan per “responsabilitat col·lectiva, per prudència i per cuidar-nos tots i totes”

Asseguren que “la força de la cinquena onada ha superat totes les previsions i ens ha impactat quan gran part dels joves del nostre país encara no estan vacunats. Sabem que aquesta és una decisió dura pel món de la cultura, que encara no s’ha recuperat dels moments més difícils de l’any passat, però estem convençuts que la pròxima edició serà la més enèrgica, festiva i compromesa dels últims temps”.

Diuen que “és un moment complex pel festival” i esperen poder realitzar l’edició del 2022, quan esperen poder celebrar la 25ena edició del festival.

Pel que fa a les entrades comprades fins al moment, es retornarà l’import íntegrament en els propers dies de manera automàtica. No cal fer cap gestió extra. En cas d’haver canviat la targeta de crèdit amb la qual vas efectuar el pagament, si us plau, contacta amb entrades@acampadajove.cat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp