Ajuntament de Montblanc

Torna el Casal de Jocs, el parc infantil de Nadal de Montblanc

Es farà els dies 27, 28 i 29 de novembre al Casal Montblanquí

Aquest Nadal torna al Casal de Jocs a Montblanc. El Casal Montblanquí acollirà el parc infantil, que es durà a terme els dies 27, 28 i 29 de desembre. Durant aquests dies, els nens i les nenes tindran al seu abast un seguit de tallers, activitats i animacions per tal de passar una estona agradable i divertida.

El Casal de Jocs 2014, com en les últimes edicions, tindrà diferents espais: cossos de seguretat, esports, tallers, jocs gegants, jocs de taula, ludoteca i inflables. A l’espai d’esports, es podrà aprendre i practicar diverses disciplines esportives, com patinatge, bàsquet, futbol, hoquei i BTT.

A l’espai de tallers es realitzaran diverses activitats creatives i manuals. A l’espai de jocs gegants es podrà jugar al tres en ratlla, dames, escacs o dòmino, mentre que a l’espai de jocs de taula hi haurà cartes, jocs de tauler, wargames o dòmino, entre d’altres. L’espai ludoteca és el destinat als més petits, que podran trobar elements de psicomotricitat, llibres, jocs i pintures. Aquesta zona està limitada als infants de 0 a 3 anys. Finalment, a l’espai d’inflables, es podrà saltar, jugar i descarregar tota l’energia acumulada.

Per tal d’accedir al Casal de Jocs, o mentre s’està gaudint del mateix, cal tenir en compte que els menors de 5 anys han d’anar acompanyats en tot moment d’una persona major de 18 anys, els pares tenen accés gratuït i l’entrada dels menors d’un any és gratuïta. L’organització, d’altra banda, no es fa responsable dels objectes personals i de la roba que es perdi a l’interior del parc.

El parc estarà obert les 11 del matí a 2/4 de 2 i 2/4 de 5 de la tarda a 2/4 de 9. Els preus són de 3 € per sessió i 10 € l’abonament.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp