laConcaDiari.cat

Tot a punt a Montblanc per la nit més màgica de l’any

La cavalcada de Reis recorrerà avui els carrers de la vila amb algunes novetats destacades

Montblanc ho té tot a punt per rebre aquest vespre als Reis d’Orient. Un any més, la Comissió de Festes de l’Ajuntament de la vila ha treballat de valent per fer possible una lluïda cavalcada dels Reis, que enguany consolida la renovació total encetada fa tres anys, que entre altres coses va canviar recorregut.

Enguany presenta també diverses novetats, com ha explicat a Ràdio Montblanc el regidor de festes de l’Ajuntament, Oriol Pallissó. Ha destacat, per exemple, els 90 vestits nous que estrenaran els Patges Reials a la Cavalcada d’aquest vespre. “Estem molt agraïts a la feina altruista d’un grup de gent que ha fet possible tenir aquestes vestits nous, que s’han passat dies i dies davant les màquines de cosir per fer-los possible”, ha explicat. Pallissó ha remarcat que “en els darrers tres anys hem aconseguit renovar tota la cavalcada: hem canviat recorregut, vehicles de les carrosses i vestits dels Reis”. Enguany també destaca un espectacle itinerant que encetarà la Cavalcada, que sortirà a les 6 de la tarda de l’Avinguda Doctor Folch.

La Comissió de Festes també ha animat als nens i nenes a portar la barra de llum que el Patge Carter els va donar el passat diumenge, i que ha de servir per il·luminar el recorregut dels Reis per Montblanc.

La rebuda dels Reis d’Orient a la plaça Major tornarà a ser un espectacle de llum i so. Diversos edificis de la plaça s’il·luminaran amb l’arribada de cada un dels Reis. També hi haurà música i confeti per rebre als protagonistes de la nit mes màgica de l’any. Un cop a la plaça, els Reis es dirigiran als nens i nenes des del balcó de l’Ajuntament. Un cop acabat l’acte de la plaça Major, els tres Reis es dividiran per repartir els regals per les cases dels nens i nenes de la vila.

Tot plegat servirà per tancar els actes de Nadal, que Pallissó ha qualificat “d’excel·lents”. “Tots els actes s’han omplert, aquest dijous per exemple es van esgotar les entrades de l’espectacle infantil que es feia al Teatre del Casal. Tot ha tingut una molt bona acollida per part dels infants del pobles”, explica.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp